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Registro completo
Biblioteca (s) :  INIA Las Brujas.
Fecha :  18/03/2020
Actualizado :  20/03/2020
Tipo de producción científica :  Artículos en Revistas Indexadas Internacionales
Autor :  LANFRANCO, B.; AMES, G.C.W.; HUANG, CH.L.
Afiliación :  BRUNO ANTONIO LANFRANCO CRESPO, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; GLENN C. W. AMES; CHUNG L. HUANG.
Título :  Comparisons of Hispanic households demand for meats with other ethnic groups.
Fecha de publicación :  2002
Fuente / Imprenta :  Journal of Food Distribution Research, 2002, volume 33, issue 1, pages 92-101. Doi: 10.22004/ag.econ.27638
DOI :  10.22004/ag.econ.27638
Idioma :  Inglés
Notas :  Lanfranco is a former graduate research assistant and Ames and Huang are professors, in the Deptartment of Agricultural & Applied Economics, The University of Georgia, Athens, Georgia.
Contenido :  ABSTRACT. The objective of this research was to analyze the demand patterns of Hispanic households for meats in comparison with other ethnic groups using data from the 1998 Consumer Expenditure Survey. A system of demand equations of the LinQuad form were estimated for ten meat products using an incomplete system of censored equations. Hispanic households showed a clear preference for beef. Price, income, and household-size elasticities were estimated for each meat product by ethnic group. The demand for ground beef was the most income-inelastic product regardless of ethnicity. Household size had a positive effect on the probability of consuming a particular meat product but a negative effect on actual item expenditures.
Palabras claves :  HISPANIC HOUSEHOLDS; MEAT.
Asunto categoría :  E10 Economía y políticas agrícolas
URL :  https://ageconsearch.umn.edu/record/27638/files/33010092.pdf
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Las Brujas (LB)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
LB102231 - 1PXIAP - DDPP/JFDR/2002

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Biblioteca (s) :  INIA Las Brujas.
Fecha actual :  21/12/2023
Actualizado :  21/12/2023
Tipo de producción científica :  Artículos en Revistas Agropecuarias
Autor :  VICENTE, E.; RODRÍGUEZ, G.; GHELFI, B.; LADO, J.; ARRUABARRENA, A.; ARIAS, M.; GONZÁLEZ-ARCOS, M.; ZUNINI, N.
Afiliación :  CARLOS ESTEBAN VICENTE CASTRO, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; GUSTAVO ROBERTO RODRÍGUEZ LAGOUTTE, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; JOSE BRIAN GHELFI DE SOUZA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; JOANNA LADO LINDNER, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; ANA ARRUABARRENA PASCOVICH, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; MARIANA ARIAS, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; MATIAS GONZÁLEZ-ARCOS, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; NICOLAS DANIEL ZUNINI DEL VALLE, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay.
Título :  ¿Cómo se obtienen las variedades de boniato?-
Complemento del título :  Hortifruticultura.
Fecha de publicación :  2023
Fuente / Imprenta :  Revista INIA Uruguay, Diciembre 2023, no.75 p.68-70.
Serie :  (Revista INIA; 75).
ISSN :  1510-9011
Idioma :  Español
Contenido :  Las variedades de boniato más utilizadas en Uruguay fueron generadas por el mejoramiento genético nacional. Las actividades de investigación se iniciaron en 1973 colectando poblaciones locales e introduciendo variedades extranjeras.
Palabras claves :  SISTEMA VEGETAL INTENSIVO - INIA.
Thesagro :  BONIATO; IPOMOEA BATATAS; VARIEDADES.
Asunto categoría :  F30 Genética vegetal y fitomejoramiento
URL :  http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/17459/1/Revista-INIA-75-dic-2023-16.pdf
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Las Brujas (LB)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
LB103767 - 1INIAP - DDUY/REVISTA INIA/2023/75revinia 75
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